Du har ett paket att hämta!

Jag får en påminnelse från Posten om ett paket som finns på Malmborgs. Först försöker jag minnas vad fan jag beställt för något, sen slår det mig att jag beställt svamp growboxes från holland ÄNTLIGEN! tänker jag. Glad som fan traskar man ner till Malmborgs och tror man ska få hem fina boxar preppade med hollandia svampar. Ställer mig vid kassan i mina tajta mjukis och i min hood över min gangster keps, trött som din farmors fitta och ser fullkomligt jävla cp ut, men lycklig som få. iallafall så löser jag ut min skatt som förövrigt kostade mig 1974kr men shi brydde han sig för om 14 dagar ligger jag på storkovan tänkte jag.

kommer in genom dörren, sliter upp paketet och får syn på ett par Punto Blancos?
 
ah fyfan vilken täckmantel tänker mästerdetektiven och gräver vidare tills ett par röda zip slip string!

  
När jag tog upp dessa röda Zip slips i handen så började svetten rinna som på polackerna i hamnen, jag hoppar ner i katongjävlen och sliter ut allting, kalsongerna bara svävar men inga growboxes. shi fick man

Nu ligger jag inne med en mixad kartong med stringkalsonger för 1974kr som inte ens passar mig!
kommer att sälja dem på fruktavdelningen på Malmborg för två nittionio styck. förutom dem röda zip slipsen som jag inte kan släppa för under en fem hundring.

Det är fan inte lätt när det är svårt!

JOHAN VAFAN GÖR DU!

Johan ringer mig och frågar om han får låna mitt cs acc för han är bannad även på cs. Cool som jag är säger jag chillbill och ger han mitt acc trots jag har runt 1500 poäng och massa feta medaljer.

Dagen efter loggar jag in på mitt acc och ser att han gått loss som en jävla grizzlybjörn på jägers! Det ända vettiga han gjorde var att inte ta bort mitt foto eller mitt namn. Men ny presentation och typ 700 poäng mindre!

gd bildfittan går inte att förstora mer!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dsdsd  I harpungens presentationen skriver han "Hejsan jag är en cool - kille som gillar att åka till donkan och dricka cider. När jag inte dricker cider så är jag en såkallad sittkissare som älskar livet. Jag söker andra spelare som är lika facinerade av spelet counter strike som jag är. Vill gärna komma i kontakt med några kisokmongon som är rutinerade i gamet och som kan lova tung leverans båd inne på banan och utanför. Det som verkligen gör mig exalterad är när man får in ett HS - på en soldat, då jävlar hettar de till och jag kan fira hela natten lång med mina små chicken nuggetz. Snart är klockan 8a och hade tänkt att ta mig en powernap för inatt gäller de verkligen att alla i klanen smällfetajudar är redo för att gå loss och dansa disco med AK47an och vinna så många GATHORES som möjligt, för inte imorgon, inte i övermorgon och inte på onsdag ska jag spela Counter Strike så inatt gäller de, TILL ATTACK MINA SMÄLLFETAJUDAR FÖR KRISTALLNATTEN KOMMER TILLBAKA INATT! SEGER MOT SK MED 13-1... RUTINERAT?"


Jag kan fortfarande inte förstå hur man kan förlora 700 poäng på 1 dag! kan inte ens förstå det om man gjort det på 1 vecka..

inte konstigt han åkte till psyket och fick sitta med munkavel i skolan


handikappad konversation i bilen

FM-(Pidde): Asså jag pallar inte dra hem, jävla släktmiddag...

80 mage(rorre):Ah shit, släktmiddag suger bäverpung på rhodos

FM-(pidde): Vafan vet du din fladderfitta, mogge har varit på fler av dina släktmiddagar än du!

80 mage(rorre): men vad fattar släkten, man bara käkar, försöker ducka för efterblivna frågor om livet och blandar groggen

typ 24 rogue?:S(beppe): spelar inte din moster också wow? det kan ni snacka om?

80 mage(rorre): JO VISST noob, hon lirar men jag snackar FAN inte med henne, hon är HORDE...
Din jävla low level bara sitt och håll truten där bak i bilen! ELLER FÖRESTEN, DU GÅR HÄRIFRÅN! UT!


Den jävla roggen gick sin väg, och rädd va han! ska ha sig en bakvänd!



RSS 2.0