(O)visa ord från morfar Stavfell.

Hejhopp mina kära små läsare, jag förstår att ni har saknat våra bravader och bloggerier men här kommer ett nytt urspexat inlägg som endast är tillägnat er och era mammor. Skolan går bra för mig och min lilla spjuver till kollega (allas vår lilla Räkan, Wee-Man osv. osv. etc. etc.) och vi har deg så det stänker och fräser om det. Men på tal om att skolan går bra så har Weeman börjat spela WoW igen, och vi vet alla vad det betyder under vinterhalvåret. Ide. Man skiter i det mesta och levlar tills man har all epicutrustning som finns på bilzzards olika servrar.

Det spekulerades även om att jag skulle börja spela WoW men jag kan med en viss känsla av vemod dementera dessa spekulationer och rykten. Det kommer inte att hända, men när Starcraft 2 kommer ut så kommar jag nog växa fast i datastolen. ugh, hemska tanke.´
Men skämt åsido så tog jag bort det förra inlägget av skäl som ni kan ta och skita i faktiskt. Inte för att jag tror ni trånar efter inlägg här, men ändå...fuck it, jag är mer Steenad än Anitra. Så var det inte mer med det.

Igår var en lång dag som innehöll lite shopping om vi ska uttrycka det bögigt och WoW för Räkan om vi ska uttrycka det nördigt. Jag hade lite pengar över från i fredags och drog till Nova för att köpa lite plagg och grejer. Det blev två tröjor och en supermegahäftig DVD med Oasis, två hypermonsterfeta tröjor och senaste Q, så staten har varit snäll mot mig denna månaden. Nästa månad ska vi på kostymjakt. Simma lugnt i vattenpölen så länge så hörs vi!

PS.Snart kommer förresten också en vetenskaplig rapport om Weemans strapatser i WoW, håll utkik efter senaste numret av Stavfell!! DS.

PS2: Förkortning av Playstation 2. Och för övrigt så anser jag att Karthago bör förstöras. DS2.

dagens outfit

trasiga kallingar, 2345623 kr på Spirit. Olikfärgade strumpor från UFF, man kan matcha också men jag hittade inte den rätta färgen helt enkelt. Palestinasjal 20kr, köpt i Egypten (shit vilket fynd asså). Kofta som mormor har stickat, gratis såklart...FNISS. Cheap Mondayjeans från Weekday - 15 spänn. Converse, finns varfan som helst men dessa är superfräsiga och jag beställde dom från internet. Dom har Che Guevara på sig och kostade 799kr. Sten i handen, gratis på gågatan.Och ett jävla humör.

Så, nu kan jag gå med i AFA

Förresten, idag vill jag tillägna inlägget till my mate Rallykalle, som fyller 18 fetingar idag...PEACE AND LOVE

RSS 2.0