hårda bönder

Jag fick byta komvux efter att lärarna upptäckte att alla invandrare körde med mig på lektionen. Jag var den där ensamma svensken som fick lära sig arabiska för att kunna säga tack för hjälpen till lärarna osv. Så efter en termin i djunglen så trodde jag att jag skulle få ro och sitta där med mina böcker utan att få en skalad banan i huvet

Igår började terminen på den nya skolan. Komvux Svedala skulle passa mig bättre och lärarna trodde att jag skulle slippa all mobbing och fysiskt våld.

Jag parkerar bilen och försöker hålla modet uppe när jag går mot ingången, förbi kör epatraktorer med neon och snubbar med en keps vikt som ett V. Lite nervös är jag såklart efter den andra tunga terminen. Men jag litade på lärarna på den andra skolan som sa att jag lättare skulle komma in i "gänget" här och lära känna nya kompisar

Jag sätter mig vid min bänk tio minuter innan lektionen börjar. In genom dörren strömmar folket, dem flesta ser väl normala ut tänkte jag och blev glad =). Kanske finns här en chans att trivas. Snacket i klassrummet började komma fram, Dem pratade mycket om någon ETTAN och General. Jag nickade till och skrattade lite och allting gick kanon. SNART en vän tänkte jag!

Läraren kommer in och stänger dörren. Han är cirka 180cm slickat hår och en stor jävla snus i munnen. Vi börjar med lite lugna tal och jag sitter långt bak i rummet. Läraren pekar ut en som ska svara och jag har änsålänge sluppit.
20min in i lektionen så pekar läraren på mig och ler så hela snusen syns. Jag börjar bli skitskraj för han och stammar fram talet. Det visar sig att talet är fel och nu vänder hela klassen sig mot mig och ler.

Nu blev jag jävligt rädd eftersom jag ser att alla i klassen har cirka 100g snus i munnen och gulare tänder än kinensens curry och dem sitter och kollar mot mig.
Till och med tjejerna snusar här. Sammanlagt så ligger nog bönderna inne med 1-2kg snus under läppen på en lektion

SÅ nu känner jag mig utanför igen och precis som på förra skolan börjar jag få lite glåpord mot mig och rasterna blev ännu svårare. Jag ställer mig på bordet och i ett sista desperat försök och skriker att jag också känner ettan och generalen. I samma svep så skriker någon på bredskånska LÖS ELLER PORTION?. Nu hade jag 50% chans tänkte jag, vilket efternamn hade den där Ettan som jag låtsades känna. Jag skrek tillbaka ETTAN PORTION hette han.

Då blev hela klassen helt galna. Tjejerna började bita mig i benet och killarna började slänga snus och syntetisk olja på mig!

Istället för att få några skalade bananer mot mig så gick det över till att få röven insmörjad med brylkräm och lössnus i hela munnen.

Senare fick jag reda på att Ettan var en snussort och att snusa portion är förbjudet i byn, till och med för tjejer.

Så nu blir det antagligen hemskolning....

RSS 2.0