back on track.

Uppehåll från denna världen har gjort att jag slackat med bloggjäveln.. har en blogg ingame också och där kan ni läsa tunga saker.. aja, jag har börjat lira wow igen och det är riktigt nice fään.. en gång woware alltid en woware som dom säger..

Jag har börjat på ny server, veknilash och joinat en nystartad guild som heder Grim Fandango. Det är en svensk guild med några undantag.. vi har recrutat nån polack och en jävla irländare eller vafan han va.. vi kickade kara första gången igår och har tagit ner:

Attumen the Huntsman Down
Moreos Down
Maiden Down
OPERA EVVENT: Event The crone Down
Curator Down
Shade of aran Down

raiden idag sket sig för vi hade ingen jävla healer.. och det suger ju getpung..

image9

shade of aran nertagen

----------------------------------------

Ny patch på onsdag så då kommer mitt liv vara ännu mer förstört.. ska köpa bl.a vengaful chest, head. sen gladiator swords.. najsbajs..

sen vill jag hälsa till tennenbaum som är cp i huvet och för aldrig över sin fula rogg som är så jävla kass till min server.. howdy peace down, wow town up!

ps. Cheap shot,backstab x2, kidney shot, backstab, vanish, ambush = Killing blow!

Parlamentet-Stavfell

Vid det här laget är väl Björn Gustafsson en kändis och alla tjejer blir alldeles till sig när de ser hans blonda lilla babyfejs i tv-rutan. Det är väl okej, men....vem fan har vi grabbar att titta på när det är parlamentet?


Babben Larsson?
image7

Hälsohörnan


Jag har deffat lite...


image6

Dr. Stavfell

Har du problem så lös dom. Det är ändå ingen som orkar lyssna på dom idiot!

RSS 2.0