vill bara hugga dig!

Livet är som vanligt fattigt och jävligt lame. Önskar jag fortfarande gillade wowet eller mina kompisar. Som det är nu så hatar jag båda. wow är för bögar som inte gillar cs och kompisar är för fittor som vill passa in i samhället. dessutom får dem fetajävla svinen mig att se ut som en gräshoppa. vårt korpen lag snittar 95 kilo, och då har dem ändå mig som väger 67. hefffa 

Jag har fan inget liv ens slog det mig, hoppat av komvux och är arbetslös, dessutom inga ambitioner. Så här stannar jag ful och äcklig mellan två jobb och två ämnen. jag har fan inte ens råd till toapapper, så nu sitter jag på detta fruktansvärt äckliga dasset.

datan är en bra manick. snorfin när man ska dra lite hud i näven som KL sagt (som förövrigt jämnförs med biggie och pac)eller om man vill se bilderna från förra helgen där man spydde ner sig efter en öl för lite. jävla fitta är vad krök är. Knark är jävligt fint och det planerar jag att fortsätta med livet ut.
Detta inlägget är förlågt redan så läs inte vidare och det suger lika mycket som era morsor på 80 talet, och era fassor som var oskulder tills dem hittade era slampiga mossor vid 35 års åldern kan ju suga lite kuk också. pundare.

fitta skulle man kunan kalla dig. så ät din jävla saltrullemacka och håll truten för jag har 12cm biceps och ett svettigt linne. ångest.  inte ens dessa fattiga helger är roliga längre. så ge mig en resa till marocko och konvertera mig till talibanes.

micha logga in....... han har ett storthål heter han på msn. Menar han från en dude eller bitch. jag menar det händer varje dag. analsex gör ont första gången, sen så är det bara skönt på slagt? eller hur fan var den historian. 

mitt facebook lösenord är iallfall sväljenkuk89, tjuga till den som gör min situation värre än så här! j

sluta skriv och dra åt helvete säger min låtsasvän...

RSS 2.0