Beppe är förfan inte bög, han är flata!

Det finns en stenhård byggare bland oss. Som har offrat kompisar, krök och sin tidigt upptäcka socialakompetens för att gå upp 5 på morgonen varje dag och sätta på sig sin gula knegar hjälm, och sina svarta hängslen över sin blåkläder-overall för att få den ökända kattställningen klar till sin kära flickväns inhandlade kattajävel.
Jag är väldigt stolt över att känna till den här otroligt hårda och råskinnade kattställningsbyggaren. Han är en man som ger allt, som vet hur man handskas med damerna och framförallt kan beställa en ordentlig McDonalds meny. Därför brukar jag ringa han och fråga om vi ska umgås. Speciellt då han föreslaget det och inte ringt mig som han lovade. Efter att den supermario liknande byggaren skjutit upp vår studentpresentsinhandling 4 dagar i rad så träffas vi på en student, självklart utan presenter och hårgelé.
Först pratar vi inte, sen får han ur sig något men tyvärr kunde ingen vid bordet tyda det. Sen kollar jag lite på han och ser att där står 2 tjejsoda framför honom? Byggare i blåkläder som dricker cider! Nej det måste vara något fel tänker jag. Samtidigt som man tydligt kan se att hans skäggstubb fördubblats har även hans fylla gjort det och det står nu 4 cider framför honom...

Så nu har vi alltså en hårigare version av supermario med lössnus som gått upp 5 på morgonen för att tjäna in poäng hos frugan nu 4 dagar i rad, och så när väl kopplet lossnar till lite så sätter han sig ner på en student, sjunger lite Thomas Ledin och dricker cider. Ah fy för katten!


Damer & herrar, här har vi ett perfekt exempel på en man som sitter ner och kissar!

Och du Niklas, glöm inte lyfta upp locket efter dig så vi män som fjäskar sönder för flickvännen bakom gardinerna, och kör varannan vatten också kan få pissa!

sheeb out


studenter är ett skämt!

Nu förtiden är man fan nörd om man går ut skolan med betyg!

Igår var iförsig överfett. Lite studenter innan sen ut till luftkastellet med borgar.

Förra året när jag tog min meningslösa student med allt för många IG för att få ta över mermets jobb som vaktmästare på skolan, så skulle vår studentfest också vara på luftkastellet. men plastlevern höll inte riktigt för mig som är en patetiskt loser som blev supen underbordet av min egen flickvän som dessutom väger max 45 pannor. Så jag deckade i johans buskar på något sjukt jävla sätt. vafan skulle jag på johans student och göra när jag hade min egen samtidigt?

Men en kemtvättning och ett år senare så var tequilakungen tillbaka och fick äntligen stiga in på luftkastellet för första gången!

btw audi tt är en klittförlängare!

rapport från dass

sitter här på dass och försöker kräma ut gårdagen och så mår jag som en sönderknullad fransmann på en cowboysarklubb i berlin.
Var nyss i skolan och skulle ordna upp mitt liv och fjäska till mig ett godkänt. då säger fittdjvärgennnn(överfet)n att jag måste skriva 3-4 sidor till IDAG för att ha chans till ett jävla betyg.
innan fjäsket så hade jag min dag planerad, jag skulle poppa lite tabletter och börja kröka igen och sen ringa någon fet dude och snacka lite gott, istället är jag en fuckin nolla som sitter och bloggar så tråkigt jag har det och tror andra läser det.

VIlka jävla idioter som skriver seriösa bloggar som denna föresten. !"jag gick upp, gjorde mig en macka med ost sen kolla the hills hela dagen" ah dra åt helvete. Folk behöbveer en blogg om knark och dataspel!
tipsa mig pappa, min ända trogna läsare!

vill testa heroin men har inte pengar till det! pz

RSS 2.0